Příprava
Složení
- 1
- balenie Toskánskej zeleniny na panvicu FRoSTA
- 500 ml
- paradajkového pyré (1 pohár)
- 4
- vajcia
- štipka cukru; soľ a korenie – na dochutenie
- 1
- lyžice olivového oleja
- 1
- lyžice harissy (chilli pasta) / podľa chuti
- listy petržlenu
- bageta + olivový olej
- 1
- balenie lístkového cesta
- 1
- vajcia
- 1
- lyžice sezamových semienok
- Rozohrejte na panvici 1 lyžicu olivového oleja a ohrievajte mrazenú Toskánsku zmes na strednom stupni tepla 8 minút, čas od času premiešajte.
- Pridajte pyré a ochuťte.
- Rozklepnite vajíčka na zeleninovú zmes a varte pod pokrievkou, kým bielky nie sú uvarené.
- Nakrájajte lístkové cesto na prúžky, potrite ich rozšľahaným vajíčkom a posypte sezamovými semienkami. Pečte dozlatista pri 200 ° C 10 minút.
Alebo
- Potrite rozkrojené bagety olivovým olejom a opečte na panvici do chrumkava.
- Pred podávaním posypte čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou.
Komentáře