Skúsiť iný výrobok
Filé de lux so syrom a bylinkami
Filé z TRESKY ALJAŠSKEJ
(45%) |
|
špenátová omáčka
(18%) |
(pitná voda, špenát 6%, SYR, sušené MLIEKO, ryžový škrob, jedlá soľ, LAKTÓZA, zmes korenia, repkový olej) |
PŠENIČNÁ múka | |
rastlinné oleje | (repkový, slnečnicový) |
pitná voda | |
zemiakový škrob | |
jedlá soľ | |
glukóza | (PŠENIČNÁ) |
droždie | |
koreniny |
Energetická hodnota | 903 kJ / 216 kcal |
Tuky | 10,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,3 g |
Sacharidy | 19,4 g |
- z toho cukry | 1,5 g |
Bielkoviny | 11,1 g |
Soľ | 1,2 g |
Rozohrejte rúru na 230°C, vložte zmrazené rybie porcie na pečiaci plech a pečte 18 minút (17 minút v teplovzdušnej rúre).
Rozohrejte 5 polievkových lyžíc oleja. Vložte zmrazené rybie porcie a smažte 8-9 minút z oboch strán dozlatista.